Saturday, August 27, 2011

Assalammualaikum,



Hello readers~
Dah lama gila aku tak update blog ni.Maaf, aku bukannya sengaja. Cuma rasa malas, idea kering and busy dengan exam yang baru je lepas. Assignment berlambak menanti, maklumlah dateline lepas raya. Sejak akhir akhir ni aku addicted dengar lagu lagu lama, Entahlah, bila didengar didengar, dan bila dibanding bandingkan dengan lagu lama dan sekarang, aku rasa lagu lama lebih banyak yang berkualiti. Oopss, tak kesah la, janji lirik sedap, boleh layan, aku okeyy je.

Actually sejak akhir akhir ni, mood aku agak tak menentu. Asek nak moody je. Kesian kawan kawan aku jadi mangsa amarah aku. Sorry geng.

Jadi bulan bulan puasa ni, tuhan ada bagi aku dugaan yang tak derlah berat sangat. Tapi still lagi effect life aku sikit. Ntahlah, bila difikir fikir balik, tuhan bagi aku dugaan alahai sikit je. Orang yang di luar sana lagi berat menanggung dugaan tuhan tapi masih lagi boleh hidup kan.

Kadang kadang bila aku sedih, aku fikir, aku ada teman dan family. Walau aku kena campak, tipu, terguris hati ke apa, mereka mereka ni masih ada.

Aku dah tak peduli lah orang tak suka aku, anti aku ke apa -.- janji aku tak kacau hidup orang lain, dah cukup baik kan. Nak kata aku kawan yang baik? aku kawan yang jahat sebenanrnya. Aku sedar tu, tapi aku take it slowly, aku try nak improve.Improve jadi yang lebih baik. Cuma aku perlukan satu peluang.

Pasal hubungan aku, its complicated. Aku cumburu, tapi aku tak boleh buat apa.Dia bukannya milik aku, buat apa aku nak cemburu?Nak kata hati aku dah jadi dingin, aku taklah sedingin dan secool mana pun.Jaja ayat 'im okey' im okey' padahal still lagi rasa sakit..Kawan aku kata,aku nampak kuat kat luar, tapi aku sebenarnya seorang yang rapuh.Ya, aku akui, aku seorang yang rapuh.

Tapi aku akan jadi kuat, kalau aku ada kauorang  :')

Terima kasih.

No comments:

Post a Comment